Sponsoren

De sponsoring van De Zeezenders van Vroeger in 2023

Op deze pagina vindt u onze sponsoren, maar u kunt hier ook informatie vinden waarom en hoe u een bijdrage kunt leveren aan onze stichting. Stichting De Zeezenders van Vroeger heeft sponsoren nodig (onder andere) om activiteiten te organiseren, promotiemateriaal te laten maken en haar doelen te kunnen bereiken.

Slogan

Zoals onze slogan het al zegt: Met elkaar voor elkaar! Dat betekent dat we niet zonder sponsoring kunnen om het voor elkaar te krijgen. Het is essentieel om er samen iets moois van te maken. 

Bijdragen

Wij bestaan uit een groep van vrijwilligers en worden niet betaald; elke bijdrage is dus zeer welkom en wordt voor de stichting ingezet.

Wat sponsoring voor u betekent

  • Een aanzienlijke reclame mogelijkheid. Het is immers zo dat wij, naast onze website, nog een Facebook groep hebben die meer dan 8500 leden telt (status november 2023).  De reikwijdte is van een ongekende omvang.
  • Een vermelding op onze website en de Facebook pagina.
  • Wij organiseren evenementen en bijeenkomsten, waar u of uw bedrijf onderdeel van kan uitmaken, hetzij door middel van promotie en/of door zelf een stand op zo'n dag neer te zetten.
  • Een bijdrage aan het voortbestaan van het erfgoed van de Zeezenders van Vroeger. Een bijdrage aan onze stichting is een bijdrage aan onze doelstellingen. U draagt bij omdat u de zeezenders een warm hart toedraagt.

De huidige sponsoren

Uiteraard zijn nieuwe sponsoren altijd welkom! Onze huidige sponsoren zijn:

  • Visual FM - Serious Internet Radio heeft ervoor gezorgd dat wij onze uitzendingen kunnen verzorgen die via hun station worden uitgezonden (zie https://zeezendersvanvroeger.nl voor de agenda) en dankzij hen hebben wij een geweldige studio kunnen bouwen, waar we zelf onze uitzendingen verzorgen via VisualFM - SIR.
  • De Adviesberg - werkt met ons samen voor wat betreft advisering op financieel gebied en belastingtechnische zaken.
  • Het Beatles/Elvis/Zeezender museum in Alkmaar - een eigen museum voor de zeezenders waar alle prachtige schaalmodellen van de heer Hans Hettelder zijn te bewonderen.
  • Wonderprint.nl voor al uw drukwerk.

Hoe kan ik bijdragen

Heeft u vragen, wilt u graag sponsor worden en een bijdrage leveren aan stichting De Zeezenders van Vroeger, stuur dan een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

beatles001 min Visual FM Serious Internet Radio Logo de adviesberg Wonderprint001