Wie zijn de Zeezenders van Vroeger


Wie we zijn

Wij zijn stichting De Zeezenders van Vroeger, die zich inzet voor het bewaken en eren van het cultureel erfgoed van de zeezenders van weleer, samen met en voor onze leden.

Met elkaar en voor elkaar!

Dan even kort voortbordurend, delen we vooral items, wetenswaardigheden en informatie over en van de zeezenders van vroeger. Hou de agenda in de gaten want we organiseren ook ZZVV meetings. Zien we je daar misschien wel!

Initiator en vorm

Opgestart op Facebook door kapitein Robert Janse om gewoon wat interessant en leuk materiaal te delen van en over de zeezenders van vroeger. En dat groeide gestaag.. Inmiddels is op 11 augustus 2023 de stichting De Zeezenders van Vroeger opgericht die het erfgoed van de zeezenders en alles wat daarmee samenhangt, bewaakt.

Daarnaast dient deze stichting sociaal maatschappelijke en culturele doelstellingen!

Onze Facebook groep

Wat gewoon als een klein interesse groepje begon op Facebook, is inmiddels 'iets' groter gegroeid en het aantal leden onze de Facebook pagina (zie menu media onderaan) van de Zeezenders van vroeger overstijgt nu (11 sep 2023) de 8300..!

En de leden blijven zich maar aanmelden, hoe geweldig is dat. Wij vinden het super! Een grote club van mensen die op vrijwillige basis heel veel werk verzetten om dit mooie gedachtengoed springlevend te houden! 

Op vrijdag, zondag enmaandag zijn we te horen op Visual FM - Serious Internet Radio (www.visualfm.nl)

Check de agenda voor de tijden.